CEECOACH instructiesysteem met terugpraatfunctie

LET OP !!!!!!!
Momenteel worden er geen apparaten van ceecoach geleverd, we weten niet wanneer ze terug leverbaar zijn en we kunnen dus momenteel geen orders verwerken.

Alle andere modellen en merken gewoon leverbaar


CEECOACH is de ideale tool voor ruiter coaching. Dankzij zijn betrouwbare Bluetooth-verbinding, uitmuntende spraakkwaliteit en intuïtieve bediening, kunnen insructeurs met hun leerlingen beter communiceren – en ze direct instructies geven in zowel een-op-een als groepslessen. Naast het sparen van de stem van de coach, helpt het om studenten rustiger te maken wanneer ze zich voorbereiden op een competitie, omdat andere mensen de commando's niet kunnen horen.

Daarom effent CEECOACH de weg voor efficiëntere lessen en een blijvend coaching succes. Het systeem is flexibel, eenvoudig en volledig onafhankelijk van smartphones en mobiele netwerken.

Dankzij de State-of-the-art Bluetooth-technologie kunnen 2 tot 6 gebruikers met elkaar praten over een afstand van maximaal 500 meter, wat een blijvende verbetering van het coachingsucces met zich meebrengt. Er is geen behoefte aan smartphones of mobiele netwerken. Alle functies van het apparaat kunnen worden bediend met slechts 3 knoppen en het golvende ontwerp betekent dat CEECOACH zelfs met handschoenen kan worden bediend en zonder naar het apparaat te kijken.


Gratis Verzending

ceecoach instructieset met terugpraatfunctie

Gratis Verzending

CEECOACH instructieset met terug praat functie en opbergkoffer

CEECOACH losse unit

CEECOACH opberg koffer

CEECOACH hard-case voor 2 units en accessories Zwart

CEECOACH hard-case voor 2 units en accessories geel

CEECOACH soft-case voor 4 units en accessories geel

CEECOACH riemclip

ceecoach windblocker

!